PËr Ne

LESNA është ndërmarrje private e cila I ka filluar aktivitetet e saja qysh në vitet e 80-ta, si një degë regjionale e kompanisë së mirënjohur “Lesna” nga Sllovenj Gradec në Slloveni. Pastaj në vitet e 90-ta u transformua në ndërrmarrje private dhe qysh atëherë vepron në sektorin privat të Kosovës. Aktivitetet kryesore të kompanisë përfshijnë prodhimin, tregtinë, ndërtimtarin dhe investimet.

LESNA InDesign është sektor e cila merret me prodhim e inventarit te brendshëm

Instagram

Instagram did not return a 200.